De Boer Pannenkoeken & Speelparadijs Boerderij-Pret

De Boer Pannenkoeken & Speelparadijs Boerderij-Pret

9.8
Perfect • 21 beoordelingen
Ermelo

Beschikbare deals

Ontvang een e-mail
Vul je e-mailadres in en ontvang een e-mail wanneer er een nieuwe deal is van De Boer Pannenkoeken & Speelparadijs Boerderij-Pret
Inschrijven

Foto's

Beoordelingen

9.8
Perfect
21 beoordelingen
L.
Mevr. L. Oussoren
J.
Mevr. J. Zimmer
M.
Mevr. M. Dorst

Locatie

De Boer Pannenkoeken & Speelparadijs Boerderij-Pret
Oude Telgterweg 251, 3853 PK, Ermelo
2km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Ontdek een heerlijke culinaire en speelse ervaring bij het sfeervolle restaurant De Boer Pannenkoeken. Hier kun jij terecht voor de lekkerste pannenkoeken met smakelijke toppings, diverse gerechten en verrassende desserts. Voor wie op zoek is naar avontuur biedt het in- en outdoor speelparadijs Boerderij-Pret een fantastische ervaring, inclusief ballenbak, een springkussen, een rodelbaan en nog veel meer. Voor de kleintjes is er zelfs een speciale softplayhoek met een eigen ballenbak.

Of je nu komt voor een goede lunch, uitgebreid diner of een dag vol speelplezier, dit restaurant en speelparadijs heeft voor ieder wat wils. Maak herinneringen met familie en vrienden en ontdek de perfecte combinatie van lekker eten en vermaak in een warme en gastvrije omgeving.

Ervaar het zelf bij De Boer Pannenkoeken & Speelparadijs Boerderij-Pret!

Hiernaast zie je de openingstijden van De Boer Pannenkoeken & Speelparadijs Boerderij-Pret. In de vakantieperiode kunnen deze wijzigen, kijk hier voor de actuele openingstijden.