Restaurant Aroma Italian Fine Dining

Restaurant Aroma Italian Fine Dining

9.9
Perfect • 13 beoordelingen
Vaassen

Beschikbare deals

Foto's

Beoordelingen

9.9
Perfect
13 beoordelingen
A.
Mevr. A. Jansen
heerlijk eten , attente gastheer en bediening
P.
Dhr. P. Donck
We hebben een fantastische avond gehad, het was iedere keer een feestje om te zien wat er op tafel kwam. Van ontvangst tot de uitgang, het was genieten, heerlijk eten, super personeel, chef/eigenaar die komt vertellen wat hij gemaakt heeft, de hele beleving was het meer dan waard.
E.
Mevr. E. Moret
Fantastische keuken en vriendelijke bediening bezorgt je een heerlijke avond!

Locatie

Restaurant Aroma Italian Fine Dining
Kerkweg 1, 8171 VT, Vaassen
8km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Maak kennis met Restaurant Aroma Italian Fine Dining. In deze sfeervolle en luxe zaak beleef jij een verrassende culinaire ervaring die jou meevoert op een heerlijke reis naar La Bella Italia .Chef-kok Pasquale Carfora komt oorspronkelijk uit Italië en is opgegroeid met de typische Zuid-Italiaanse keuken. In Restaurant Aroma wordt die welbekende keuken gecombineerd met de Noord-Europese kookstijl.

De gevarieerde menukaart biedt verrukkelijke vlees-, vis- en vegetarische gerechten die bestaan uit een harmonie tussen kwaliteitsproducten uit Italië en verse seizoensproducten uit Nederland, met name uit de Veluwe. Het resultaat is een heerlijke ervaring vol van verschillende smaken, zuren en aroma's die jouw smaakpapillen prikkelen. Niet voor niets doet Restaurant Aroma zijn naam eer aan! Restaurant Aroma is opgenomen in de Michelin Gids en met 14,5 punten ook in de Gault Millau gids. Restaurant Aroma is op 19 Juni 2023 uitgeroepen tot het beste Italiaanse restaurant van Nederland door Italië Magazine. Daarnaast is het het enige Italiaanse restaurant dat in de Top 100 van LEKKER is opgenomen!

Ervaar het zelf, je bent van harte welkom bij Restaurant Aroma Italian Fine Dining!

Hiernaast zie je de openingstijden. Het restaurant is op zaterdag en zondag gesloten tussen 14.00 en 17.30 uur.