Sophia's Italian Hulshorst

Sophia's Italian Hulshorst

10
Perfect • 2 beoordelingen
Hulshorst

Beschikbare deals

Ontvang een e-mail
Vul je e-mailadres in en ontvang een e-mail wanneer er een nieuwe deal is van Sophia's Italian Hulshorst
Inschrijven

Foto's

Beoordelingen

10
Perfect
2 beoordelingen
M.
Mevr. M. Van Beek
Eigenaar vertelde dat ze het sinds dinsdag hadden overgenomen en nog wat opstart problemen hadden. Hij bood een drankje van het huis aan voor t eventuele ongemak . We hebben wat lang moeten wachten en het was koud in de ruimte waar we zaten . Het eten was lekker en de bediening heel vriendelijk. We komen graag in de zomer terug als we buiten op het terras kunnen zitten.
J.
Mevr. J. Vierhout

Locatie

Sophia's Italian Hulshorst
Varelseweg 211, 8077 RB, Hulshorst
5km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

De échte smaak van Italië ervaar je bij Sophia's Italian, gelegen op EuroParcs Bad Hoophuizen in Hulshorst. Hier kun je ongedwongen genieten van creatieve gerechten en pure smaken op één van de mooiste plekjes aan het Veluwemeer: lekker aan het strand! De perfecte plek om gezellig te borrelen met een cocktail of glas prosecco, uitgebreid te dineren of voor een koffiemomentje met de heerlijkste espresso. Proef, ontspan en geniet van het fijne uitzicht en de loungemuziek als achtergrond.

Bij Sophia's worden de leveranciers zorgvuldig uitgekozen. Zo koken ze uitsluitend met kwaliteitsproducten die verantwoord en diervriendelijk zijn én komen veel producten bij lokale boeren vandaan.

Sophia's Italian in Hulshorst verwelkomt je graag!