3-gangenlunch of -diner à la carte

Annabelles Eernegem Eernegem
9,4 7428 min.

Geniet van een zalige 2- of 3-gangenlunch of -diner à la carte bij Annabelles in Eernegem: lunchen of dineren in een gezellig kader

Arrangement

Genieten van een uitgebreide lunch of diner? Kom dan langs bij Annabelles in Eernegem en schuif aan voor een 2- of 3-gangenlunch of -diner à la carte. De ruime menukaart biedt voor ieder wat wils. Perfect voor een gezellige middag of avond met familie, vrienden of je partner. Smakelijk!

2- of 3-gangenlunch of -diner

Voorgerecht

  • Carpaccio van rund
    met zongedroogde tomaatjes, pijnboompitjes, parmezaan en rucola
  • Garnaalkroketjes
    met een fris slaatje
  • Kaaskroketjes
    met een fris slaatje
  • Gerookte zalm
    artisanaal
  • Italiaanse ham
    met hazelnoot, zongedroogde tomaat en rucola
  • Half dozijn scampi
    room, look, diabolique of tuinkruidensaus
  • Soepje van de dag
    huisbereid
Hoofdgerecht

Vlaamse klassiekers:
  • Vispannetje
    van de chef
  • Koninginnehapje
    versgebakken kuipje van bladerdeeg, rijkelijk gevuld
  • Stoofpotje
    van varkensstoverij
Maaltijdsalades en snelle hap:
  • Salade gemengd scampi
    met appeltjes en pasta
  • Salade met Italiaanse ham
    met half zongedroogde tomaat en pasta pesto
  • Salade met gerookte zalm
    met verse gerookte zalm
  • Quinoasalade
    vegetarisch
  • Salade met geitenkaas
    overgoten met acaciahoning en nootjes (vega)
  • Spaghetti bolognaise
    tomatensaus met gehakt
  • Spaghetti carbonara
    huisbereid
  • Annabelles toast
    Turks brood uit de oven met ham, kaas en een fris slaatje
  • Toast geitenkaas
    naanbrood uit de oven met geitenkaas, spekjes, honing, appel en een fris slaatje
  • Toast zalm
    Turks brood uit de oven met gerookte zalm, pesto, mozzarella en een fris slaatje
  • Wrap met kip
    met guacamole, tomaat en limoen
  • Wrap met gerookte zalm
    met kruidenkaas en komkommer
Visgerechten:
  • Scampi (10 stuks)
    room, look, diabolique of tuinkruidensaus
  • Gebakken zalmfilet (+ €3)
    met gepofte kerstomaat en versgeklopte bearnaisesaus
  • Op vel gebakken kabeljauwhaasje (+ €4)
    in de oven, kruidencrunch, puree
  • Sliptongetjes (+ €5)
    in boerenboter gebakken
Vleesgerechten:
  • Vleesbrochette (+ €4)
    van Ierse kogelbiefstuk 
  • Chateaubriand (+ €4)
    van West-Vlaams witblauw
  • Ierse ribeye (+ €6)
    op de plaat geschroeid
  • Côte a los (per 2 personen te bestellen, + €6 p.p.)
    op de plaat geschroeid
Alle vlees- en visgerechten en Vlaamse klassiekers kunnen geserveerd worden met frietjes, puree, kroketjes, rijst, pasta of brood en een groentegarnituur

Nagerecht (enkel bij 3 gangen)
  • Duo van chocolademousse
    met toetsen van framboos en meringue 
  • Panna cotta
    van passievrucht en rood fruit
  • Salade van vers fruit
    met verschillende soorten fruit
  • Crème brûlée
    huisbereid
  • Dame blanche
    met saus van Callebaut-chocolade en slagroom
  • Coupe vanille
    met vanille-ijs
  • Coupe brésilienne
    met vanille-ijs en nootjes
  • Coupe sorbet
    framboos, limoen en mango
  • Coupe sugar liberum
    suikervrij


Reserveren
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20