3-gangenlunch

Bistro De Peperbusse Oostende
9,7 7044 min.
€ 19,90 € 34,20

Geniet van een heerlijke 2- of 3-gangenlunch met vrije keuze van de kaart bij Bistro De Peperbusse: sfeervol tafelen in hartje Oostende

Arrangement

Kom gezellig tafelen bij Bistro De Peperbusse in hartje Oostende. Bij deze sfeervolle zaak, gevestigd in een prachtig herenpand, kun jij nu genieten van een heerlijke 2- of 3-gangenlunch. Jij hebt de keuze uit alle gerechten van de kaart! Kies bij de 2-gangenlunch zelf of je een voor- of nagerecht bij je hoofdgerecht wil. Neem plaats met vriendinnen tijdens een dagje shoppen of kom gezellig langs met je partner en geniet van de overheerlijke creaties. Smakelijk eten!

2- of 3-gangenlunch 

Voorgerecht

  • Dagsoep
    wisselt regelmatig op basis van dagverse ingrediënten​
  • Oostendse vissoep
    met rouille, croutons en gruyère
  • 2 kaaskroketjes
    met garnituur
  • 2 garnaalkroketjes
    met garnituur
  • Scampi’s in de look
    5 stuks
  • Zachtgerookte Schotse zalm
    met ui, peterselie en toast
  • Scampi van de chef
    5 stuks, ​getomateerd met champignons, dragon, curry
  • Sint-Jacobsnootjes
    3 stuks, met witloof en balsamico
Alle voorgerechten worden geserveerd met brood

Hoofdgerechten

Visgerechten:
  • Oostendse bouillabaise
    rijkgevuld met rouille, croutons en gruyère
  • Vispannetje
    met prei en garnalensaus
  • Sliptongetjes
    3 stuks
  • Gebakken kabeljauw
    'Hommardine'
  • Gebakken zalmmoot
    ‘Dijonaise’ 
  • Scampi diabolique
    9 stuks
  • Scampi met look
    9 stuks 
  • Scampibrochette
    met slaatje en tartaarsaus
  • Duo van Sint-Jacobsnoot en scampi
    met curry-aromaten 
Alle visgerechten worden opgediend met frietjes, duchesse of pasta 
    Vleesgerechten:
    • Hamburger van Angus Beef
      250 gram, met cheddar, gemarineerde tomaat en spek
    • Steak natuur van Belgisch witblauw
      met slaatje of warme groenten en bearnaise-, peper-, champignon- of choronsaus
    • Vlaamse stoverij
      huisbereid
    • Steak tartaar
      huisbereid
    • Cote a l’os (met minimaal 2 personen, + €2 p.p.) 
      met saus naar keuze: bearnaise-, peper-, champignon- of choronsaus
    Alle vleesgerechten worden opgediend met frietjes

    Nagerechten
    • Crème brûlée 
      met speculoos
    • Duo van chocolademousse 
      huisbereid
    • Tarte tatin
      van appel en calvados
    • Panna cotta 
      met pistache