Good Mood

Foto's

Beoordelingen

9.7
Perfect
2.482 beoordelingen
M.
Mevr. M. Van Elsäcker
ik vond het supergoed. speciale kaart voor social deal, met uitstekende keuze mogelijkheden. we hebben heerlijk gegeten. zeker een aanrader. bediening was super, wel zou ik ze aanraden om wat vaker langs te komen voor drinken. daar zit zeker nog een verdien model in.( moest nl zelf gaan vragen voor water en een extra ronde van de wijn).
E.
Mevr. E. Kuijpers
Jammer dat er weinig groente bij zat maar het menu smaakte heerlijk!
N.
Mevr. N. Brunschot
Lekkere dressings v t eten, mooie presentatie, veel soorten hapjes. We hadden vooraf koffie besteld en fris zodat ze ook wat extra aan ons verdienen, pas samen met de hapjes wilden we de wijn bestellen, maar hoorden dat deze niet inclusief was omdat we al een ander drankje hadden besteld. Erg belangrijk dus wanneer je je drankje bestelt!

Locatie

Good Mood
Kempenaarplaats 156, 5017 DZ, Tilburg
1km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Maak nu kennis met Good Mood aan de Piushaven in Tilburg! Op deze prachtige locatie geniet je van een fijne sfeer, gezellige borrel en eten van topkwaliteit. 
 
Dankzij het moderne interieur en de gastvrijheid van het personeel voel jij je hier al snel thuis. Er wordt dan ook alles aan gedaan om jou even de tijd te doen vergeten. Je kunt parkeren op de parkeerplaats bij de AaBe-fabriek, daar vandaan is het 5 minuten lopen. Het restaurant ligt tegenover de brug 'de Ophef'.

Je bent van harte welkom bij Good Mood!