Lowietje aan de Kaag

Foto's

Beoordelingen

9.7
Perfect
712 beoordelingen
G.
Dhr. G. V Goozen
W.
Mevr. W. Bleeker
O.
Mevr. O. Van Dorp
Heel leuk plekje, bij ons was het helaas geen mooi weer, je kan er erg leuk aan het water zitten. ook binnen kan je genieten van de langs varende boten. Langs de weg zie je een bord P staan. Je gaat dan een klein weggetje in en kom je op een grote parkeergelegenheid achter het restaurant. Wij gaan er zeker nog eens heen.

Locatie

Lowietje aan de Kaag
Huigsloterdijk 257, 2157 LN, Abbenes
5km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Kom lekker genieten aan de Kaag! Lowietje aan de Kaag is dé plek voor lekker eten, verse producten, spectaculaire drankjes en enthousiast personeel. Ze gaan elke dag voor perfectie en voeren hun gastvrijheid door tot in de kleinste details. Als je bij Lowietje bent, ben je thuis en mag je verwachten dat ze er alles aan doen om je in de watten te leggen! 

Begin de dag goed met een heerlijk ontbijtje aan het water. Sla de krant open en geniet van koffie, thee of een versgeperste jus d'orange. Of kom lunchen in een gezellige en ongedwongen sfeer en kies een lekker lunchgerecht van de gevarieerde kaart. Ook dineren bij Lowietje is een belevenis! Alle gerechten worden bereid met dagverse en seizoensgebonden ingrediënten van lokale producenten. 

Ervaar de smaak van kwaliteit bij Lowietje aan de Kaag!