Townhouse Design Hotel & Spa

Townhouse Design Hotel & Spa

8.5
Uitstekend • 769 beoordelingen
Maastricht

Beschikbare deals

Ontvang een e-mail
Vul je e-mailadres in en ontvang een e-mail wanneer er een nieuwe deal is van Townhouse Design Hotel & Spa
Inschrijven

Foto's

Beoordelingen

8.5
Uitstekend
769 beoordelingen
H.
Dhr. H. Horlings
Geweldig Hotel, uitstekende service en gastvrijheid. Top ontbijt. Gunstig gelegen in Wyck bij het station. Maastricht centrum op loopafstand. Wij komen graag nog een keer terug!
A.
Mevr. A. Dekker
Hotel is vlakbij het station. We hebben de auto geparkeerd op de P&R Maastricht-Noord. De buslijn 30 stopt bij het station, gelijk naast het hotel! Makkelijk! Ontvangst was hartelijk, we waren er rond het middaguur, maar de bagage mocht in de opslag. Er staat altijd heerlijke soep, die je zo mag pakken! Luxe hoor. Ook koffie en ( munt) thee, mag je zo pakken Heerlijke bedden en een mooie badkamer Even een stukje wandelen over de brug en je bent zo in de binnen stad Het hotel raad ik een ieder aan
J.
Mevr. J. Classens

Locatie

Townhouse Design Hotel & Spa
St. Maartenslaan 5, 6221 AV, Maastricht
0km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Townhouse Design Hotel & Spa, een gezellig en innovatief hotelconcept in hartje Maastricht. De filosofie is simpel: van dagelijkse dingen iets bijzonders maken.

In de huiskamer van Maastricht is iedereen welkom; om te logeren, om te ontbijten met lokale producten of gewoon voor koffie met vlaai. In de sfeervolle ‘Maastrichtse huiskamer' combineren ze design van onder meer Artifort en Floss met ouderwetse gezelligheid. In Townhouse Design Hotel & Spa kom je thuis.

Je bent van harte welkom bij Townhouse Design Hotel & Spa!