Voor een gezellige avond met familie of vrienden moet je bij Bistro Bo-Bonne zijn! Hier geniet je nu van een uitgebreid 3-gangendiner met ruime keuze uit vis, vlees en vegetarische gerechten. Kies bijvoorbeeld voor vitello tonato vooraf, zalmburger als hoofdgerecht en sluit af met huisbereide advocaat. Wij wensen je alvast eet smakelijk!
Voorgerecht
- Gravad Lax
met verse tartaar en toast - Garnalencocktail
een klassieker - Vitello tonato
met rucola, kappers en parmezaan - Carpaccio van wildblauw
dressing Pas de Bleu, rucola en parmezaansnippers - Soep van de week
vraag de bediening - Toast
met champignon en peterselie - Kikkerbillen in lookboter
6 stuks - Artisanale kaaskroket Vanzegbroeck
2 stuks - Artisanale garnaalkroket Vanzegbroeck
2 stuks - Duo artisanale kaas- en garnaalkroketten Vanzegbroeck
2 stuks
Hoofdgerecht
Salades:
- Caesarsalade
met warme kippenblokjes - Salade geitenkaas
veggie of met spekjes (+ €2) - Salade kibbeling
altijd goed - Salade Bo-Bonne
kipblokjes, scampi en spekblokjes
Pasta's:
- Spaghetti bolognese
met gehakt en tomatensaus - Tagliatelle scampi's
in tomatenroomsaus - Penne All'arrabiata
veggie of met spekjes (+ €2)
geserveerd met brood
Vleesgerechten:
- Halve hoevekip
met champignonroomsaus en een frisse slagarnituur - Runderstoofvlees
met fris slagarnituur - Koninginnenhapje
met een koekje, rundvleesballetjes, champignons en slagarnituur - Rundsballetjes in tomatensaus
met slagarnituur - Rundsballetjes in warme kriekensaus
met slagarnituur - Varkenswangen in Bo-Bonnesaus (+ €2,50)
met tripel Bo-Bonne, spekjes, zilveruitjes en champignons - Steengrill Ierse babysteak (280 g) (+ €2,50)
met een fris slaatje en eventueel saus (+ €3,50): champignon-, peper-, look- Stroganoffsaus of kruidenboter
geserveerd met friet, kroketten of puree
Visgerechten:
- Vis van de week met bearnaisesaus
op een bedje van warme groenten met gepelde grijze garnalen - Zalmburger
met rucola, zongedroogde tomaten, avocado, parmezaan en verse tartaar - Gebakken gepelde reuze black tiger-scampi's in look
6 stuks - Gebakken gepelde reuze black tiger-scampi's in scampi crèma met tomatensaus en champignons (+ €2,50)
6 stuks
geserveerd met friet, kroketten of puree
Vegetarisch:
- Veggie balletjes in tomatensaus
met slagarnituur - Veggie balletjes in warme kriekensaus
met slagarnituur - Veggie groenteburger
met rucola, parmezaanschilfers, zongedroogde tomaten en verse tartaar
Nagerecht
- Fantasiedessert 'Granny Smith'
met appelsorbet - Sorbet
van passievruchten - Coupe dame blanche
met warme chocoladesaus - Coupe Brésilienne
met nootjes en karamelsaus - Coupe vanille
een klassieker - Coupe vanille
met warme krieken - Coupe huisbereide advocaat
naar oma's recept - Moelleux
met vanille-ijs - Crème brûlée
altijd goed - Warme appeltaart
met vanille-ijs - Café Glacé
ijskoffie - Brusselse boterwafel
met bloemsuiker of warme krieken en eventueel vanille-ijs - Huisgemaakte advocaat
met een toefje slagroom