Heerlijk Indiaas 2- of 3-gangendiner à la carte in restaurant Gopal in Sint-Joost-ten-Node: laat jouw smaakpapillen op reis gaan en ontdek alle smaken van de Indiase keuken.
Verkocht: 52
Verkocht: 43
Zin in een culinaire reis door India? Dan ben je bij restaurant Gopal aan het juiste adres. Jij kunt genieten van een 2- of 3-gangendiner met vrije keuze van de specialiteitenkaart. Ook staan er verschillende vegetarische gerechten op de kaart. Kies bijvoorbeeld voor scampi pakura als voorgerecht, gevolgd door een heerlijke masala kip tikka, en sluit af met een mango kulfi. Eet smakelijk!
2- of 3-gangendiner
voor de 2 gangen kun je kiezen tussen een voorgerecht en een hoofdgerecht of een hoofdgerecht en een dessert
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Tandoori Speciaal
Masala
Kip Makhon
Korma
gerecht van de Mughal koningen: room, kokosnoot, amandel, yoghurt, rozijnen, zoetigheid
Malaya
gemarineerd met stukjes ananas in kokosroomsaus, mild
Pasanda
delicaat gekookt in een zoete saus van amandelen, kokospoeder en een scheutje witte wijn
Kasjmir
room, kokosnoot, amandelen, muntsaus, lychees, zoet
Curry
traditioneel gerecht met kruiden en specerijen
Bhuna
delicaat gekookt met verse koriander, tomatencoulis en kruiden, medium pittig
Palak Gosh
delicaat gekookt met verse spinazie en oosterse kruiden, medium pittig
Dhansak met rijst
bereid met linzen, citroensap, ananas, medium pikant
Rogen Josh
traditioneel Kasjmirisch gerecht, gestoomd in eigen nat, met tomatencoulis en verse koriander
Patia
delicaat bereid in een zoetzure saus met uien en tomaten, medium pittig
Dopiaza
delicaat bereid met gebakken uienringen, tomaten, koriander, medium pikant
Balti met rijst of naan
bereid met knoflook, gember en kruiden, daarna gekookt in een zoetzure Balti pastasaus met uien en pepers
Gember
bereid met gember, knoflook en koriander, medium pikant
Chef Kharai's specialiteit met rijst of naan
bereid met knoflook en gember en gekookt in een medium hete saus met uien en peper
Chawala tandon speciaal met Pulao
bereid met blokjes ui, gedroogde kruiden in onze gele muntsaus, gegarneerd met rode uien
Tikkajalfrezi met rijst of naan
gekookt met groene chili, knoflook, gember, uien en pepers
Madras
gekookt met speciale kruiden in een hete saus
Vindaloo
gekookt met speciale kruiden in een extra sterke saus met aardappelen
Phall
gekookt met speciale kruiden in een extreem hete saus
Biryani met vegetarische curry
Biryani gerechten worden bereid met saffraan gekleurde basmati rijst gemengd met boter, gekruid met kruiden en gegarneerd met gesneden tomaten en komkommers
Tikka Biryani Speciaal
kip tikka, lam tikka, garnalen, gemengde groenten
Vegetarische hoofdgerechten
Bijgerechten
met supplement, ter plaatse te betalen
Huisgemaakt brood
met supplement, ter plaatse te betalen
Nagerecht
Kom en ontdek de Gopal, een restaurant met Indiase en Bengaalse smaken. Een uniek restaurant, met een even verrassende als gevarieerde kaart!
Trakteer jezelf op een uitzonderlijke culinaire reis in een warm en ontspannen kader.
Op het menu staan specialiteiten uit India en Bengalen, rijk aan smaak en kleur, zoals malaya en biryani. Ook vegetariërs zullen blij zijn met het ruime aanbod aan verrassende gerechten. Een geslaagde avond met familie of vrienden.
Welkom bij Gopal!
De openingstijden vind je hiernaast. Gopal is gesloten tussen 15.15 en 17.45 uur.