Neem plaats in een unieke entourage en geniet van de oprechte Achterhoekse gastvrijheid. Restaurant Groeskamp staat voor pure gezelligheid en (h)eerlijk eten en daar mag jij nu kennis mee komen maken. Schuif aan en geniet van een 3- of 4-gangendiner met keuze uit verschillende gerechten. Wij wensen je alvast veel succes met kiezen!
3- of 4-gangendiner
Bij het 3-gangendiner kun je kiezen uit een soep óf voorgerecht, bij het 4-gangendiner geniet je van soep en een voorgerecht, twee voorgerechten is mogelijk tegen een meerprijs van €3
Soep
- Wortelkerriesoep
soepje van winterpeen met kerrie en een vleugje gember - Mosterdsoep
licht gebonden Doesburgse mosterdsoep met spekjes - Achterhoekse groentesoep
hoe oma deze vroeger maakte met veel groenten en heerlijk soepvlees
Voorgerecht
- Pulled pork
kruidige pulled pork op een bedje van zoetzure coleslaw met yoghurt-knoflooksaus - Parmaham caprese
flinterdun gesneden Parmaham met mozzarella, tomaat, groene pesto, basilicum en pijnboompitjes - Vitello tonato
kalfslende met tonijncrème, rucola, kappertjes en versgemalen peper - Champignons
champignons uit de oven met geitenkaas, noten en honing - Mosseltjes
gebakken mosseltjes met ui, prei en een vleugje knoflook - Gamba's (+ €2)
gebakken gamba's met wokgroenten en noedels - Visproeverij (+ €4,50)
proeverij van verschillende soorten vis - Rundercarpaccio (+ €4,50)
rundercarpaccio met truffelmayonaise, rucola en oude kaas - Verrassingsproeverij (+ €6,50)
proeverij van 4 koude en 2 warme voorgerechtjes
Hoofdgerecht
- Colin royal filet
gebakken Colin royal met mosterdsaus - Vegetarische verrassing
gevarieerde vegetarische gerechtjes van de chef - Varkenshaaspuntjes aan de spies
met naar keuze: gebakken champignons, pepersaus, of champignonroomsaus - Groeskamp salsaburger van de chef
sappige 100% rundvleesburger op een geroosterd briochebroodje met romainesla, tomaat, huisgemaakte salsa, Mediterraanse roomkaas en een mandje frites - Rundergoulash van de chef
heerlijke runderstoof op Hongaarse wijze met een timbaaltje rijst - Kippannetje Provenciaals
met wokgroenten en Provenciaalse kruidensaus - Kalkoenoesters
gebakken met cajunkruiden en mangochutney - Zalmfilet (+ €3)
zalmfilet uit de oven met een korst van verse tuinkruiden - Gamba's (+ €3)
licht pittige gamba's met wokgroenten en chilisaus - Kalfsentrecôte Café de Paris (+ €5)
malse kalfsentrecôte met rodewijnjus - Hollandse biefstuk (+ €5)
vijf weken gerijpt, met veel smaak. met naar keuze: gebakken champignons, pepersaus of champignonroomsaus - Ossenhaaspuntjes aan de spies (+ €7)
met naar keuze: gebakken champignons, pepersaus of champignonroomsaus
Dessert
- Hangop
uitgelekte yoghurt met stukjes bastognekoek en een frambozencoulis - Dame blanche of warme kersen
twee grote bollen vanille-roomijs met warme chocoladesaus of warme kersen - Tiramisu
huisgemaakt en royaal bestrooid met cacao - Warme wafel
Belgische wafel met boerenjongensijs en vanillesaus - Bitterkoekjesparfait
huisgemaakt luchtig ijsdessert van bitterkoekjes en karamelsaus - Kaasbordje (+ €5,50)
bordje met 4 verschillende kaassoorten, kletsenbrood en rode-uienchutney
Bovenstaand menu is een voorbeeldmenu en wisselt regelmatig op basis van dagverse ingrediënten en seizoensproducten