Neem plaats in een unieke entourage en geniet van de oprechte Achterhoekse gastvrijheid. Restaurant Groeskamp staat voor pure gezelligheid en (h)eerlijk eten en daar mag jij nu kennis mee komen maken. Schuif aan en geniet van een 3- of 4-gangendiner met keuze uit verschillende gerechten. Wij wensen je alvast veel succes met kiezen!
3- of 4-gangendiner
Bij het 3-gangendiner kun je kiezen uit een soep óf voorgerecht, bij het 4-gangendiner geniet je van soep en een voorgerecht, twee voorgerechten is mogelijk tegen een meerprijs van €3
Soep
- Mosterdsoep
Doesburgse mosterdsoep met spekjes - Tomatensoep
gebonden tomatensoep met preiringetjes en soepvlees - Aspergesoep
lichtgebonden aspergesoep met stukjes asperge
Voorgerecht
- Pulled pork
huisgegaarde pulled pork op een bedje van zoetzure coleslaw met barbecuesaus - Serranoham caprese
flinterdun gesneden serranoham met mozzarella, tomaat, groene pesto en pijnboompitjes - Mosseltjes
gebakken mosseltjes met ui, prei en een vleugje knoflook - Portobello
gevulde portobello uit de oven met duxelle, spinazie en ricotta - Gamba's (+ €2)
gebakken gamba's met wokgroenten, afgeblust met teryakisaus - Runderbavette (+ €3,50)
reepjes runderbavette met witte asperges en salsa verde - Visproeverij (+ €4,50)
proeverij van verschillende vissoorten - Rundercarpaccio (+ €5)
rundercarpaccio met truffelmayonaise, rucola en oude kaas - Verrassingsproeverij (+ €6,50)
proeverij van diverse voorgerechtjes
Hoofdgerecht
- Colin royal filet
gebakken Colin royal met mosterdsaus - Vegetarische verrassing
gevarieerde vegetarische gerechtjes van de chef - Varkenshaaspuntjes aan de spies
met naar keuze: gebakken champignons, pepersaus, of champignonroomsaus - Groeskamp 'clasisc' burger van de chef
sappige 100% rundvleesburger op een geroosterd briochebroodje met sla, tomaat, uienringen, augurk, ketchup en een mandje frites - Kippannetje sweet chili
malse kipstukjes met wokgroenten en sweet chili-saus - Kalkoenoesters
gebakken met brie en honing - Gamba's (+ €3)
licht pittige gamba's met wokgroenten en chilisaus - Kalfssukade op Italiaanse wijze (+ €3)
botermalse kalfssukade gesmoord in rode wijn met tomaat, ui en Italiaanse kruiden - Hollandse biefstuk (+ €4)
met naar keuze: gebakken champignons, pepersaus of champignonroomsaus - Heilbotfilet (+ €5)
heilbotfilet met asperges en hollandaisesaus - Traditionele asperges (+ €5)
portie asperges met ham, gekookte aardappeltjes een eitje en hollandaisesaus - Kalfsentrecôte (+ €7)
malse kalfsentrecôte met asperges en dragonjus - Ossenhaaspuntjes aan de spies (+ €8)
met naar keuze: gebakken champignons, pepersaus of champignonroomsaus
Dessert
- Trifle
trio van mascarponecrème, krokante koekkruimels en rood fruit - Dame blanche
twee grote bollen vanille-roomijs met warme chocoladesaus en slagroom - Tiramisu
huisgemaakt en royaal bestrooid met cacao - Crème brûlée
een klassieker - Bitterkoekjesparfait
huisgemaakt luchtig ijsdessert van bitterkoekjes en karamelsaus - Kaasbordje (+ €5)
bordje met 4 verschillende kaassoorten, kletsenbrood en rode-uienchutney
Bovenstaand menu is een voorbeeldmenu en wisselt regelmatig op basis van dagverse ingrediënten en seizoensproducten