TANTE COSE by chef Tonio Greco

Arrangementen
Beschikbaarheid
Informatie
Foto's
Locatie
Restaurantinfo

3-, 4- of 6-gangen luxe degustatiemenu

9.9
Perfect • 30 beoordelingen
TANTE COSE by chef Tonio Greco
Kruisem (58km)
Verkocht: 207
€64
€49

Samenvatting

Trakteer je smaakpapillen op een luxe degustatiemenu met 3, 4 of wel 6 gangen bij TANTE COSE by chef Tonio Greco: ga op een gastronomische reis

Arrangementen

3-gangen luxe degustatiemenu

23% korting

Verkocht: 35

€64
€49

4-gangen luxe degustatiemenu

27% korting

Verkocht: 96

€75
€55

6-gangen luxe degustatiemenu

27% korting

Verkocht: 76

€89
€65

Beschikbaarheid

2
personen

Highlights

  • Multideal:
  • 3-gangen luxe degustatiemenu €49
  • 4-gangen luxe degustatiemenu €55
  • 6-gangen luxe degustatiemenu €65
  • Zie hier de inhoud van de multideals
  • Waan je even in het prachtige Italië met een uitgebreid degustatiemenu naar keuze
  • Je start met een amuse en Italiaans brood met versgeklopte boter
  • 3, 4 of 6 gangen lang keuze uit allerlei fantastische gerechten van de beste kwaliteit, bereid door de chef
  • Bij het 6-gangendiner geniet je van het hele menu én 2x een voorgerecht en 2x een tussengerecht naar keuze
  • Kom dit culinaire genot proeven
  • Trakteer je smaakpapillen op een zalig diner
  • Er wordt rekening gehouden met vegetariërs en (di)eetwensen of allergieën, vermeld deze bij je reservering

Grote kleine letters

  • Reserveren:
  • reserveer met ten minste 2 vouchers (1 voucher is geldig voor 1 persoon)
  • Vragen over de deal? Bel: 011 / 96 07 39 of WhatsApp met: 011 96 07 39

Foto's

Locatie

TANTE COSE by chef Tonio Greco
Den Bos 36, 9750 Kruisem
58 km van De kust
1km van treinstation

Meer info

Op zoek naar een menu vol zalige gerechten van topkwaliteit? Schuif aan bij TANTE COSE by chef Tonio Greco en ontdek de heerlijke smaken van een luxe Italiaans degustatiemenu met 3, 4 of wel 6 gangen. Je begint met een amuse van de chef en kiest daarna iedere gang een geweldig gerecht van de menukaart. Bij het 3-gangenmenu geniet je van een voorgerecht, hoofdgerecht en een lekker dessert achteraf. Liever een meer intense beleving met meer smaken? Kies dan een 4- of 6-gangenmenu: dan kies je ook nog een tussengerecht. Bij het 6-gangendiner ga je zelfs voor 2 voorgerechten én 2 tussengerechten. Zo waan je je even helemaal in Italië!

3-, 4- of 6-gangen luxe degustatiemenu

Vooraf

  • Amuse van de chef
    Bouche


     
  • Italiaans brood
    met versgeklopte boter

Voorgerecht (2x bij 6-gangenmenu)

  • Bietola rossa fermentata con ricotta di bufala
    gefermenteerde rode biet met buffelricotta, geroosterde pijnboompitten, granaatappel, rode ui, basilicum, tijm en bieslook
  • Fantasia di mare
    "Zeefantasie"-slaatje met garnalen, zwaardvis, inktvis, baby-octopussen, mosselen, Taggiasca-olijven, venkel, knoflook en gemarineerde rode ui
  • Carpaccio di fassona piemontese salada
    carpaccio van gezouten Fassona-rund op Piemontese wijze met kerstomaten, bessen, balsamicoparels en vlokken echte Parmezaanse kaas (36 maanden oud)
  • Uovo poche nel bosco d'inverno
    "gepocheerd ei in het winterbos" met mousse van paarse aardappelen, bospaddenstoelen en echte Parmezaanse kaas (36 maanden oud)
  • Tempesta di cozze in zuppa
    "storm van mosselen in een soep" met mosselen, kerstomaatjes, croutons met Siciliaanse knoflook-olijfolie en peterselie
  • Prosciutto d'anatra affumicato
    gerookte eendenfilet met snijbiet-aardappelmousse, frambozen en sinaasappelschil

Tussengerecht (1x bij 4-gangenmenu, 2x bij 6-gangenmenu)

  • Tagliatelle al funghi porcini del bosco dell Etna
    tagliatelle met eekhoorntjesbrood uit het Etnawoud, boter, ui, knoflook, melk en peterselie
  • Linguine ai ricci di mare di Sardegna
    linguine van Sardijnse zee-egeleitjes, cherrytomaten, knoflook en peterselie
  • Spaghetti con ragù di spigola
    spaghetti met zeebaarsragout, cherrytomaatjes, ui, pistachenoten, venkelzaad en dille
  • Gnocchi di patate alla Sorrentina
    sorrentina-aardappelgnocchi met tomatensaus, echte buffelmozzarella en basilicum
  • Agnolotti in sfoglia di pomodora dello chef
    handgemaakt Agnolotti-tomatendeeg met rundvlees en kool, op smaak gebracht met zwarte truffel in eierroom en vlokken echte Parmezaanse kaas (36 maanden oud)
  • Pasticcio di lasagna bolognese
    authentieke lasagne bolognese met rundragout, mozzarella, tomaten, melk, boter, bloem en echte Parmezaanse Vacche Rosse (36 maanden oud)

Hoofdgerecht

  • Ricotta al forna hummus di lenticchie dell Umbria
    gebakken met hummus van Umbrische linzen, met eieren, wortelen, ui en maïzena
  • Capriolia di maialino in salsa di Gorgonzola
    "biggetje salto in Gorgonzolasaus", varkenshaasrolletjes met Gorgonzolasaus in zelfgemaakt gearomatiseerd paneermeel, Siciliaanse "Primo Sale"-kaas, tomaat, tijm en ui
  • Salmone in crosta di pane di casa marinato
    zalm in huisgemaakte broodkorst met Siciliaanse kruiden, geserveerd met cherrytomaatjes en seizoensgroenten, zalm, tomaat, tijm, ui en brood
  • Brasato di cervo al Le Gagie Barbera D'Asti
    hert gestoof met Barbera D'Asti "Le Gagie" met bleekselderij, wortel en ui, geserveerd met seizoensgroenten

Nagerecht

  • Tiramisu Tante Cose
    Savioari-koekjes, mascarpone-roomkaas, gepasteuriseerde eieren, vanillestokjes, koffie en Amaretto-likeur
  • Gelato al latte con amarene e gocce di limone
    huisgemaakt ijs met zwarte kersen en citroendruppels, melk, johannesbroodmeel, eieren en gelerend citroensap
  • Latte in piedi al frutti di bosco
    panna cotta met rode bessen, melk, eiwit, bessen, suiker en vanillestokjes
  • Passione di cioccolato dello chef
    "chocoladepassie van de chef", cakeplak met 4 soorten chocolade, eieren, room, Siciliaanse hazelnootpasta en vanillestokjes

Beoordelingen

9.9
Perfect
30 beoordelingen
M.
Mevr. M. Moerman
P.
Dhr. P. De Clercq
Super lekker ! Topchef!
H.
Mevr. H. Surgeloose
Het was een zeer aangename, zeer lekkere en culinair verfijnde ervaring.

Restaurantinfo

Maak kennis met TANTE COSE by chef Tonio Greco en ga op een culinaire reis naar Italië. Neem plaats en geniet bij dit chique restaurant in het pittoreske Kruisem in alle luxe van de heerlijkste gerechten. Tonio staat zelfs in de lijst van beste Italiaanse chefs in de Benelux! Je geniet hier van een moderne interpretatie van de Italiaanse keuken. Het personeel wordt gedreven door passie, creativiteit en een intieme band met Italië. Dit merk je bijvoorbeeld al in de naam: TANTE COSE verwijst naar de Siciliaanse traditie van het zegenen en het sturen van de beste wensen.

Daarnaast wil TANTE COSE graag haar filosofie met je delen. Het restaurant is verweven met een veelzijdigheid van fijne details die je zelf mag ervaren wanneer je hier komt dineren. Trakteer jezelf op een bezoek en beleef de rijke mix van gastronomie, sfeer en interieur. Alles begint hier met de intentie om inspiratie en genot op te wekken met de fijnste gastronomie, ingrediënten van de beste kwaliteit en gerelateerde nuances.

Je bent van harte welkom bij TANTE COSE by chef Tonio Greco!

Restaurants in de buurt van TANTE COSE by chef Tonio Greco