Kom gezellig een vorkje prikken bij Wegrestaurant de Raket, aan de A28 bij afslag 24 'De Wijk'. Hier geniet jij van een 3-gangendiner waarbij je keuze hebt uit alle gerechten van de uitgebreide kaart. Het keukenteam werkt enkel met de beste en meest verse ingrediënten, voor de ultieme smaakbeleving. Dat wordt genieten!
3-gangendiner
Voorgerecht
Koude gerechten:
- Broodplankje (vega)
stokbrood met huisgemaakte kruidenboter en tapenade - Salade met geitenkaaskroketjes
frisse salade met geitenkaaskroketjes, rode ui, walnoten en croutons - Carpaccio (+ €1,95)
overheerlijke, versgesneden Ierse rundercarpaccio met rucola, Parmezaanse kaas, pesto en pijnboompitjes
Soepen:
- Tomatensoep
ouderwets lekkere tomatensoep met ballen - Groentesoep
heldere groentesoep met ballen - Mosterdsoep
mosterdsoep gevuld met spekjes - Goulashsoep
goedgevulde Hongaarse goulashsoep - Champignonsoep (vega)
romige huisgemaakte champignonsoep
Warme voorgerechten:
- Nacho's (vega)
nacho's geserveerd op Mexicaanse wijze - Gegratineerde champignons (vega)
in knoflook gebakken champignons op toast, gegratineerd met kaas - Kipkluifjes
versgekruide kipdrumsticks in miniformaat - Gamba's in knoflook (+ €1,95)
heerlijke gamba's gebakken in knoflook
Voorgerechten to share:
- Voorgerecht om te delen (vanaf 2 personen)
bestaande uit 2 soorten brood met kruidenboter, tapenade en huisgemaakte nacho's
Hoofdgerecht
- Varkensschnitzel
- 200 gram, gepaneerde varkensfilet met een topping naar keuze: gebakken uien en champignons, champignonroomsaus, jägersaus, pepersaus of zigeunersaus
- Cordon bleu
varkensfilet gevuld met ham en kaas - Varkenshaas
malse varkenshaasstukjes aan een grote spies, geserveerd met champignonroomsaus - Varkenslever
gebakken varkenslever, geserveerd met spek en ui - Gegrilde steak
gegrilde Hollandse biefstuk met pepersaus - Broodje hamburger
gegrilde runderhamburger op Amerikaanse wijze belegd, geserveerd met friet - Stoofpotje
runderstoofvlees in kruidige jägersaus - Kip piripiri
stukjes malse kipfilet met paprika, ui, prei, tomaat en ananas in een piripiri-sausje - Fajita
Mexicaanse fajita's, geserveerd in een gloeiend heet pannetje, met gegrilde kip met ui, paprika, champignons en tortilla’s - Kipspies
twee malse kipspiesen met satésaus - Gegrilde zalm
zalm van de grill met remouladesaus - Vegetarisch stoofpotje
met een kruidige saus van champignons en ui - Vegetarische hamburger
een gegrilde vegaburger op Amerikaanse wijze belegd, geserveerd met friet - Mixed grill (vanaf 2 personen) (+ €2,50 p.p.)
biefstuk, kippendij, varkenshaas en spareribs - Spareribs (+ €5)
500 gram, onbeperkt - Varkensschnitzel (+ €5)
400 gram, gepaneerde varkensfilet met een topping naar keuze: gebakken uien en champignons, champignonroomsaus, jägersaus, pepersaus of zigeunersaus - Tournedos (+ €5,95)
gegrilde haasbiefstuk met rode-wijnsaus
Het hoofdgerecht wordt geserveerd met een warme groente, frisse salade en keuze uit friet, gebakken aardappelen of rijst
Nagerecht
- Dame blanche
vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom - IJsje met hazelnootschuim
heerlijke hazelnootschuim met twee bolletjes ijs en slagroom - Coupe de Raket
vanille- en boerenjongensijs met chocoladesaus, advocaat en slagroom - IJs met warme kersen
warm en koud in één dessert: vanille-ijs met warme kersen en slagroom - Crème brûlée
vanillepudding met een knapperig laagje suiker met een bolletje vanille-ijs en slagroom - Monchoutaart met kersen
huisgemaakte monchoutaart met vanille-ijs, kersen en slagroom - Brownie
huisgemaakte chocoladebrownie met vanille-ijs en slagroom