Beleef een culinaire avond uit bij Grand Café BANKA in Hattem. Je geniet hier van een heerlijk 3-gangendiner met vrije keuze van de kaart. Ideaal om gezellig uit eten te gaan met je familie, geliefde of vrienden. De gastvrije bediening zorgt voor een warm welkom en dat het je aan niets ontbreekt. Smakelijk eten!
3-gangen keuzediner
Voorgerecht
Soepen:
- Tomatensoep
bosui en gehaktballetjes - Zwolse mosterdsoep
met wijn, met of zonder spekjes - Tom ka kai soep
Thaise kokossoep met kip, shittake en paksoi
Soepen worden geserveerd met ambachtelijk desembrood en boter
Vega:
- 'Barra Gallega' de luxe
Spaans brood met aioli en kruidenboter - Champignons uit de oven
met knoflook, room en gegratineerde mozzarella - Halloumi & avocado
geitenkaas met sla en tomaat - Hummus & chioggiabieten
met sla en tomaat
Vlees:
- Gerookte eendenborst (+ €4)
met cashewnoten en balsamicocrème - Carpaccio Italiano (+ €5)
dungesneden runderlende met truffelmayonaise, Grana Padano en pompoenpitten
Vis:
- Provençaalse gamba's (+ €5)
met knoflookolie, Spaanse peper, lente-ui en paprika - Gerookte zalm en avocado (+ €5)
gerookte zalm, avocado, limoendressing en lente-ui
Hoofdgerecht
Vlees, vis en gevogelte:
- Saté van varkenshaas
van de grill met pindasaus, kroepoek en gefrituurde uitjes - Boerenschnitzel
met groenten van het seizoen, champignons en uien - Rivierenlander runderburger
met frisse sla, tomaat, augurk, cheddar en bacon - Kip piri-piri
met chilisaus, bosui, tomaat en ui, geserveerd met rijst - Ossenhaaspuntjes teriyaki (+ €5)
met gebakken groenten en rijst - Gegrilde halve kip
met friet en frisse sla - Zeebaarsfilet (+ €6)
in de boter gebakken, met groenten van het seizoen, kruiden en citroen - Goulash à la BANKA (+ €6)
rijkgevuld met aardappel, groente en rundvlees, geserveerd met rijst - Noorse zalmfilet (+ €7)
op de huid gebakken, met gegrilde groenten en hollandaisesaus - Kalfsribeye (+ €7)
gebakken; met groenten van het seizoen en geserveerd met kruidenboter - Biefstuk ossenhaas (+ €8)
met eigen jus
Vlees-, gevogelte- en visgerechten worden standaard geserveerd met friet of gebakken aardappelen
Vegetarisch:
- Burrito (v)
met kidneybonen, mais, rode ui, lente-ui en tomatensaus, gegratineerd
Pasta:
- Penne carbonara
met champignons, ui, spekjes en knoflook - Fettucine truffel
met truffel en champignons - Penne zalm (+ €5)
met spinazie, champignons en tomaat - Fettucine gamba's (+ €6)
met truffel, champignons en gamba's
Maaltijdsalade:
- Geitenkaas (uit de oven)
met olijven, honing, walnoten, rode ui, komkommer en tomaat - Zalm & avocado
gemarineerde zalm met rode ui, avocado, limoenmayonaise en kappertjes - Surf & Turf (+ €6)
met gamba's en ossenhaas uit de wok
Maaltijdsalades worden geserveerd met ambachtelijk desembrood en boter
Nagerecht
- Crème brûlée
zachte vla met een gekaramelliseerde suikerlaag - Cheesecake
met warme bosbessen - Salted caramel panna cotta
met Tony Chocolonely - Dame blanche
vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom - IJscoupe BANKA
vanille-ijs met fruit, slagroom en aardbeiensaus - Kinderijsje
2 bolletjes vanille-ijs met slagroom - BANKA coffee
sterke, hete koffie met een vleugje karamel, Baileys en slagroom - Tiramisu (+ €3)
biscuit, cacao, mascarpone en koffie - Lavacake met vanille-ijs (+ €3)
chocoladecakeje met warme vulling
Bovenstaand menu is een voorbeeldmenu en wisselt regelmatig op basis van dagverse ingrediënten en seizoensproducten