Maak kennis met het gezellige restaurant Bij Jansen & Jansen. In dit sfeervolle restaurant mag jij genieten van een verrukkelijk 4-gangendiner waarbij je keuze hebt uit alle gerechten van de kaart. Vooraf smul je ook van een verrukkelijke amuse. Perfect voor een gezellige avond met vrienden of familie!
Lunch (voorbeeldmenu)
Vooraf
Inbetweens
Koude gerechten:
- Gebrande makreel
salsa verde, gepofte cherrytomaat, avocado crème, krokant van chili en limoen - In venkel gemarineerde zalm
salsa van bleekselderij, kerrie mayonaise, zoetzure radijs, gepofte wilde rijst - Carpaccio
mayonaise van gepofte sjalot, krokante sjalot, geroosterde sesam - Steak tartaar
gepekelde eidooier, Amsterdamse ui, zuurdesem, crème van Reypenaer - Rode biet & geitenkaas
gepofte rode biet, gebrande geitenkaas, schuim van rode biet, parels van balsamicoazijn | geitenyoghurt - Tomaat
bladerdeeg, roomkaas, za’atar, gemarineerde tomaat, olijf - Panna cotta van zoete aardappel en pinda
garam masala, geroosterde pindacrème, koriander, olie van dille - Paté van ree (+ €3,25)
uienmarmelade, roodlof, stroop van rode port - Geschroeide tonijn (+ €3,25)
tomatenbouillon, wakame, limoenmayonaise, rijstvel, furikake
Warme gerechten:
- Warm gerookte zalm
koolrabi, rivierkreeftjes, zwarte olijfcrumble, saus van dragon - Skrei
venkelsalade , zoetzure mosterd, saus van garnalen, dille-olie - Pulled pork
ingelegde rodekool, saus van gerookte pompoen, gezouten pinda’s - Kalfsburger
brioche, Reypenaer, pancetta, truffel mayonaise, little gem - Buikspek
gerookte kriel, gesmoorde prei, kastanjechampignon, jus met gepofte knoflook - Aubergine gelakt met zwarte knoflook
crème van rode peper, krokante sjalot, dressing van limoen en koriander - Hartige tartelette
puree van gepofte ui en miso, bospeen, bimi, hollandaise saus, poeder van tomaat - Runderbavette (+ €3,25)
spitskool, gerookte amandelen, peterseliewortel, jus met tijm - Gebakken zeebaars (+ €3,25)
zuurkool, paling, peterselie, beurre blanc
Nagerechten
- Coupe J&J
chocolade, amarena kersen, schuim van amaretto, hazelnoten - Mousse van citroen
Passievrucht karamel | groene thee gel, gember kletskop | honing ijs - Bavarois van bloedsinaasappel
ganache van witte chocolade, marshmallow van bloedsinaasappel , crumble van witte chocolade | ijs van koffie en tonkaboon - Millefeuille
filodeeg, gemarineerde appel, banketbakkersroom, vanille-ijs - Selectie van Franse kazen (+ €3,25)
kletzenbrood, vijgenjam
Bovenstaand menu is een voorbeeldmenu en wisselt regelmatig op basis van dagverse ingrediënten en seizoensproducten