Geniet van een verrukkelijk 3-gangen keuzediner met excellent kwaliteitsvlees bij Bovis: een echte ervaring voor wie van goed vlees houdt














Bij Bovis ben je van harte welkom voor een verrukkelijk 3-gangen keuzediner met kwaliteitsvlees in de hoofdrol. Neem plaats in het sfeervolle restaurant en laat je verrassen door de (h)eerlijke gerechten en het gastvrije personeel. Een ervaring voor wie van goed vlees houdt!
3-gangen keuzediner
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Alle hoofdgerechten worden standaard geserveerd met sla, frietjes en verschillende sauzen
Nagerecht
Bij Bovis draait alles om vlees van topkwaliteit. In de keuken kies je voor zorgvuldig geselecteerd vrouwelijk rundsvlees, dat malser en sappiger is dan gewoon stierenvlees. Geserveerd met handgesneden frietjes, gebakken in ossenwit, zorgt dat voor een smaak die je bijblijft.
Het vlees rijpt drie tot zes weken op de graat, volgens de dry aging-methode in speciale koelruimtes. Je proeft het verschil bij elke hap. Naast rund serveert Bovis ook Canadees paardenvlees, Belgisch kalfsvlees en Duroc d'Olives-varkensvlees. Een echte ervaring voor wie van goed vlees houdt.
Je proeft het bij Bovis!
Hiernaast zie je de openingsuren van Bovis. Het restaurant is op maandag t/m vrijdag gesloten tussen 14.00 en 18.00 uur.