Ultiem genieten van een diverse keuze aan allerlei heerlijkheden doe je bij Brasserie Alt Arce. Bij deze sfeervolle zaak eet je niet alleen smakelijke gerechten, maar kijk je ook nog eens prachtige weg over de Maas. Neem je favoriete gezelschap mee en stel jouw feestmaal samen voor een fantastische avond. Eet smakelijk!
Voorgerecht
- Bietencarpaccio
met zongedroogde tomaten, zonnebloempitten, kappertjes, tomaat, komkommer, Parmezaanse kaas, truffelmayo en rucola - Carpaccio van het huis
met zongedroogde tomaten, zonnebloempitten, kappertjes, Parmezaanse kaas en truffelmayo - Duo van vis
met een Hollandse garnalenkroket, zalmsalade met tomaat, komkommer, kappertjes, zongedroogde tomaten, wakame en citroen - Broken gamba’s pannetje (+ €1,55)
met in olijfolie gebakken broken gamba’s, knoflook, cherrytomaatjes en jalapeño’s, geserveerd met ciabattabrood en knoflooksaus - Steak tartaar (+ €1,80)
op smaak gemaakt met ui, kappertjes, augurkenblokjes en Dijonmosterd, met zongedroogde tomaten, komkommer en gekookt ei - Geitenkaas pannetje (+ €3,55)
met cherrytomaten, spek, walnoten en honing, geserveerd met ciabattabrood - Salade gerookte hertenham (+ €4,30)
met zongedroogde tomaten, komkommer, appel-rodekoolsalade, vijgencompote en 2 mini bospaddenstoelenkroketjes
Soepen:
- Soep van de chef
laat je verrassen - Tomatensoep
met verse tomaten - Goulashsoep
rijkgevulde Hongaarse klassieker
Hoofdgerecht
Plategerechten:
- Rundvleeskroketten
twee stuks, geserveerd met friet of brood - Hollandse garnalenkroketten
twee stuks, geserveerd met friet of brood - Bourgondisch Limburgse kroketten
twee stuks, geserveerd met friet of brood - Kaas/rucola kroketten
twee stuks, geserveerd met friet of brood - Frikandellen
twee stuks, geserveerd met friet of brood - Kibbeling
met tartaarsaus en friet - Hertog Jan zuurvlees
uit eigen keuken, op smaak gemaakt met Hertog Jan bockbier - Kipsaté
met atjar, gefrituurde uitjes, kroepoek en friet - Alt Arce broodplankje
met ruwe bolster bol, ciabatta en stokbrood, tappenade van olijven en zongedroogde tomaten, truffelmayo en kruidenboter - Spareribs (+ €2)
met friet, salade, knoflooksaus en chilisaus
Vleesgerechten:
- Biefstuk
200 gram - Varkensfilet schnitzel
de klassieke schnitzel - Vegetarische schnitzel
de vegetarische variant - Parelhoen supreme
gebakken parelhoen op een stamppotje van zuurkool - Leverpannetje (+ €0,50)
met kalfslever, gebakken bospaddenstoelen, ui en spek - Hertenbiefstuk (+ €2)
mals en vol van smaak - Gemarineerde diamanthaas (+ €2,35)
200 gram - Surf en turf (+ €8)
met gemarineerde diamanthaas en gepelde black tiger gamba’s - Vleesplank (voor 2 personen) (+ €5,10 p.p.)
met stukjes beenham, runderbiefstuk, varkensoester, kippendij en Limburgs zuurvlees op smaak gemaakt met Hertog Jan bockbier, inclusief warme groenten, frietjes, salade en 2 warme sauzen naar keuze
Visgerechten:
- Gebakken zalmfilet
op de huid gebakken - Snoekbaarsfilet
vol van smaak
Flammkuchen XXL:
- Flammkuchen met bospaddenstoelen
met een mix van bospaddenstoelen, ui en rucola - Flammkuchen geitenkaas
met geitenkaas, bospaddenstoelen, ui, walnoten en rucola - Flammkuchen hertenham
met gerookte hertenschouderham, bospaddenstoelen, ui, rucola en vijgencompote - Flammkuchen speklapjes
met speklapjes, ui en bospaddenstoelen
Burgers:
- The Black Angus Alt Arce burger
met truffelmayo, augurk, ui, spek en Parmezaanse kaas - Sweet chilli crispy chicken filet burger
met kaas, augurk, sla en sweet chilisaus - The hot jalapeño beef burger
met ui, spek, jalapeño, kaas, augurk, sla en samuraisaus - Veganistische groentenburger
met ui, tomaat, augurk, sla en tomatenketchup - The double cheese Black Angus burger (+ €1,95)
met extra veel kaas, ui, spek, augurk, sla en tomatenketchup
Alle hamburgers worden geserveerd met friet en sla
Salades:
- Salade carpaccio
met zongedroogde tomaten, zonnebloempitten, kappertjes, tomaat, komkommer, Parmezaanse kaas, truffelmayo en rucola - Salade bieten carpaccio
met zongedroogde tomaten, zonnebloempitten, kappertjes, tomaat, komkommer, Parmezaanse kaas, truffelmayo en rucola - Salade bospaddenstoelen
met tomaat, komkommer, kappertjes, zongedroogde tomaten, vijgencompote, appel-rodekoolsalade en 2 mini bospaddenstoelenkroketjes met truffelmayo - Salade Alt Arce
met steak tartaar op smaak gebracht met ui, kappertjes, augurken en Dijonmosterd, truffelmayo, geitenkaas met walnoten en honing, zalmsalade met wakame, tomaat, komkommer en limoen-bieslookcrème
Nagerecht
- IJs naar keuze
- met stroopwafel en karamel
- met warme kersen
- met Oreocrumble en chocoladesaus
- met warme stoofpeertjes
- Dame Blanche
met vanilleroomijs en warme chocoladesaus - Chocolademousse
met chocoladesaus, chocoladevlokken en slagroom - Tiramisu
van oorsprong Italiaans dessert - Crème brûlée
op smaak gemaakt met Bailey’s chocolade en slagroom - Apfelstrudel
met softijs, slagroom en vanillesaus