Kom heerlijk genieten bij Eten Bij Rico! Je vindt deze gezellige zaak in het pittoreske Dinxperlo. Maak kennis met de veelzijdige menukaart, waar jij 3 gangen vrij mag kiezen uit alle verrukkelijke gerechten. De chef-kok werkt met ingrediënten van topkwaliteit, zodat je smaakpapillen worden verwend. Beleef een bourgondische avond uit samen met familie of vrienden!
3-gangendiner
Voorgerecht
- Soep van de dag
geserveerd met stokbrood - Mosterdsoep
met Dinxpers metworst en lente-ui - Salade geitenkaas
met gemarineerde geitenkaas, rode ui, walnoten, balsamico en zontomaatjes - Vissersbord
met Hollandse garnalenkroketjes en huisgemaakte tonijnsalade, geserveerd met romige mosterdsaus - Tartaar van rode biet
met geroosterde hazelnoot, geitenkaas en rode ui - Pittige vleugeltjes
4 stuks, met chili en knoflook - Carpaccio (+ €1,50)
van ossenhaas, met oude kaas, spekjes, rucola, pittenmix, zontomaatjes en truffel - Salade Rico (+ €1,50)
groene salade gevuld met komkommer, spekjes, rode ui, peer, rauwe ham en stroop van rode port
Hoofdgerecht
Vleesgerechten:
- Rico burger XXL
burger van rundvlees met bladsla, augurk, cheddar, bacon en aioli van zongedroogde tomaat - Sukade
langzaam gegaarde rundersukade, geserveerd met eigen jus en wortelstamppot - Kipsaté
royale saté met augurk en cassave kroepoek - Schnitzel Dinxper
met gebakken paprika, champignons, ui en spek - Steak Rico (+ €2,50)
met peper-mosterdjus en groenten - Spareribs (+ €2,50)
keuze uit zoet of pittig, geserveerd met knoflook - Biefstukreepjes (+ €4)
met reepjes kogelbiefstuk, gebakken champignons, paprika, ui en pepersaus
Visgerechten:
- Zalmfilet
op de huid gebakken en afgelakt met oestersaus, sesamzaad en geroosterde groenten - Slibtong (+ €4)
met remouladesaus en geroosterde groenten - Garnalenspies (+ €4)
14 stuks, met knoflooksaus en roerbakgroenten
Vegetarische gerechten:
- Penne truffel
met Grana Padano, tomaat en spinazie - Thaise gele curry
lichtpittige curry met zoete aardappel, groene bonen en kikkererwten, geserveerd met rijst - Vega schnitzel
met gebakken paprika, champignons en ui - Plantburger
plantbased-burger op een floured bap met rode uienchutney, augurk en sla
De hoofdgerechten worden geserveerd met salade en aardappelgarnituur
Nagerecht
- Rico's classic
witte chocoladetaart op een bodem van Bastognekoek, geserveerd met karamel - Bastogne parfait
met witte chocoladesaus en slagroom - Dame blanche
met vanille-ijs, warme chocoladesaus en slagroom - Dronken jeppie
met 3 bollen vanille-ijs, boerenjongens en advocaat - Citroencake
met appelcompote