Ook zo'n zin in een heerlijk diner of een smakelijke lunch? Kom dan langs bij Indian Grill Restaurant en geniet van speciale smaken met een 3-gangen keuzediner of -lunch! De menukaart staat vol gerechten uit India en worden in-house bereid door een team van ervaren chefs. Hieronder zie je waar je allemaal uit kan kiezen. Met zo veel keus zit er altijd wel wat bij voor jou. Kom nu de smaak van India ontdekken, maar dan gewoon in Nederland. Alvast smakelijk eten!
Indiaas 3-gangen keuzediner of -lunch
Voorgerecht
- Dal soup
een gezonde en eiwitrijke gele linzensoep - Tomato soup
soepele hartige tomatensoep is een heerlijk gerecht waar je op elk moment van het jaar van kunt genieten - Onion Bhaji
gefrituurde uienringen gemarineerd in mild gekruid kikkererwtenmeel - Veg Samosa
gefrituurd bladerdeeg gevuld met aardappelen en gekruide groenten - Hot chicken wings
kippenvleugels gemarineerd in pittige yoghurt met gemalen kruiden, gekookt in tandoor/klei-oven
Hoofdgerecht
- Butter chicken
op houtskool gegrilde kipfilet gekookt en gestoofd in rijke romige tomaten curry met cashewnoot, kokos en amandelpoeder - Chicken tikka masala
op houtskool gegrilde kip tikka gemarineerd in tandoori masala gekookt in dikke kerriesaus van tomaat, ui en paprika (specialiteit van de chef) - Dhabha chicken curry
robuuste, langzaam gegaarde kipfilet met bot in dhaba-stijl in een uien-tomatenjus met verse zwarte peper en rustieke kruiden - Chicken Tandoori
gekruide gemarineerde kip met bot en tandoori masala, gember-knoflookpasta, kruiden en tot in de perfectie gegrild in de tandoor/klei-oven - Veg biryani
een heerlijke aromatische biryani van verschillende soorten groenten met rijst, hele kruiden die de Noord-Indiase invloed weerspiegelen - Chicken biryani
malse stukjes kip gekookt met rijst, hele kruiden op een langzame vlam tot ze goed gemengd zijn, origineel uitgevonden in Hyderabad (India) - Dal tadka
een specialiteit uit Noord-India, gele linzen met een volle smaak, getemperd met knoflook en komijnzaad en tenslotte bestrooid met koriander - Dal makhani
een specialiteit van zwarte linzen uit Noord-India, op smaak gebracht met tomaten, gember, knoflook en verse room - Saag paneer
Indiase kaas gemaakt met spinazie en gemalen Indiase kruiden in authentieke Punjabi-stijl - Aloo gobhi
aardappelen en bloemkool gekookt in rijke ui, tomatenjus en huiskruiden - Paneer tikka masala (specialiteit van de chef)
op houtskool gegrilde Indiase kaas gemarineerd in super smaakvolle masala gekookt in dikke kerriesaus van tomaat, ui en paprika - Lamb biryani (+ €2)
malse stukjes lamsvlees gekookt met rijst, hele kruiden op een langzame vlam tot ze goed gemengd zijn, een origineel uitgevonden in Hyderabad (India) - Lamb Karahi (specialiteit van de chef) (+ €4)
tandoori lamstikka, typisch gekookt in een kadai met tuinverse gesnipperde ui, tomaten, paprika, gemberplak en hele Indiase kruiden - Mix veg grill (+ €4,50)
opperste stukjes gemengd gemarineerde Indiase kaas, broccoli, bloemkool en aardappelen geroosterde ui en Indiase kruiden tot in de perfectie gegrild in tandoor/klei-oven - Mix tandoori grill (+ €7,50)
heerlijke stukjes gemengd gemarineerde lamskoteletten, tandoori kip, seekh kebab, hot chicken wings, chicken tikka en lamb tikka met yoghurt, geroosterde ui en Indiase kruiden tot in de perfectie gegrild in tandoor/klei oven
Nagerecht
- Mango kulfi ice cream
een heerlijk huisgemaakt romig ijsgerecht met de bijzondere smaak van mango - Pistache kulfi ice cream
een heerlijk huisgemaakt romig ijsgerecht met de bijzondere smaak van kardemom - Rabdi Kheer
beroemd en smakelijk Indiaas dessert gemaakt met verse room, melk, rijst, gedroogd fruit, kardemom en saffraan - Gulab Jamun
klassieke Indiase zoete dumplings bereid met melk, suiker, rozensiroop en kardemompoeder