Geniet bij LOSH Restaurant in het Zuiderpark in Den Haag van pure verwennerij, van ochtend tot avond. De LOSH-smaakreis begint al bij de ingang van het park: stap in de LOSH-shuttle en laat je voor de deur van het restaurant afzetten. Begin je dag met een luxe ontbijt vol heerlijke smaken zoals vijgenjam, mascarpone, Turkse worst, kaas, pistache en verse thee. Of schuif ’s avonds aan voor een culinaire reis waar fine dining en een warme, toegankelijke sfeer samenkomen. Wat je ook kiest, jij proeft hier gerechten om nooit te vergeten!
Luxe ontbijt
- Huisgemaakte jamsoorten
- Raathoning
- Mascarpone
- Gekookt ei
- Zwarte en groene olijven
- Roomboter
- Salami
- Regionale tahin met druivenmelasse
- Turkse worst
- Knakworst
- Pastrami
- Pistache helva
- Salade
- Couscous
- Acuka
- Verschillende soorten traditionele kaas
- Traditionele tapas
- Ruit
- Pişi (gefrituurd regionaal deeg)
- 2x Turkse thee
4-gangen fine dining-diner
Vooraf
Voorgerecht
Soepen:
- Tavuk
kippensoep - Mercimek
linzensoep
Koude gerechten:
- Rus Salatasi
huzarensalade - Atom
traditionele tapas met cayennepepers en yoghurt - Zeytinyağlı Patlican
geroosterde auberginedip met tomaten, uien, paprika, knoflook en peterselie - Çerkes tavuğu
kiptapenade met walnoten, knoflook en mayonaise - Antep Ezme
pikante tapenade met paprika, uien, peterselie en knoflook - Humus
romige kikkererwtenpuree uit het Midden-Oosten met komijnzaad, tahin, olijfolie en fijn koriander - Cacik
hangop van boerenyoghurt met komkommer, dille, olijfolie, knoflook en gedroogde munt - Shaksuka
Ottomaans geïnspireerde dip met aubergine, ui, paprika en peterselie
Hoofdgerecht
Tava Yemekleri (pangerechten):
- Kereviz Güveç
diverse groenten bereid in stoofpot met knolselderij, zuidvrucht, feta en nootjes - Enginar
artisjokbodems gevuld met ossenhaas, paprika en olijfolie - Hünkâr Beğendi
gebakken ossenhaasreepjes op een bed van geroosterde auberginepuree - Çökertme Kebabı
aardappellucifers met ossenhaas, yoghurt en tomatensaus - Steak Fajita
gebakken ossenhaasreepjes met ui, paprika, champignons en tomaat - Chicken Fajita
gebakken kipfiletreepjes met ui, paprika, champignons en tomaat
Firindan (ovengerechten):
- Piliç Sarması
opgerolde kipfilet met feta en pistache - Kuzu İncik
lamsbout uit de oven
Balik (visgerechten):
- Somon
krokant gebakken zalm - Cupra
gebakken doradefilet - Jumbo Karides
gebakken jumbogarnalen
Makarnalar (pastagerechten):
- Loshatta
tagliatelle met roomsaus, ossenhaasreepjes, champignons, broccoli, paprika en Parmezaanse kaas - Pollo
penne met kipfilet, paprika en pikante saus - Napoletana
linguine met Napolitanasaus en groenten - Arrabiata
penne met tomatensaus, knoflook, chilipeper en Parmezaanse kaas - Gamba Pesto
linguine met garnalen, pestosaus, courgette-spaghetti en Parmezaanse kaas - Salmon
linguine met zalm, cherrytomaten, rucola, kappertjes en roomsaus - Vegatta
penne met roomsaus, champignons, broccoli, paprika en Parmezaanse kaas - Fettuccine Alfredo
tagliatelle alla Alfredo met kipfilet, champignons en Parmezaanse kaas - Truffel Ravioli
verse ravioli met ossenhaas, champignons, paprika, geschaafde truffel en Parmezaanse kaas
Nagerecht
- Havuç Dilimi
filodeeg met pistache met ijs - Losh Appel
harde wenerdeeg met een vulling van appel en kaneel met huisgemaakte vanillesaus - Waffle Sticks
2 stuks, geserveerd met fruit, chocoladesaus en ijs - Tiramisu
lange vingers gedipt in espresso met een roomlaag - Pumpkin
zoetepompoendessert met gebrande walnoten en tahin - Choco Lava
chocoladesoufflé met bolletje ijs - Lemon Curd
verfrissend citrusdessert met crumble, serehschuim en maracuja-ijs - Crème Brûlée
met romige custardvulling, knapperige karameltop en vanille-ijs - Cocos IJs
halve kokosnoot gevuld met kokos roomijs - Dubai Pistache Dream
engelenhaar met pistachecrème, tahini en Callebaut-chocolade - Fruit Plate
fruitschaal van het seizoen
+ Turkse thee