Neem plaats in een unieke entourage en geniet van de oprechte Achterhoekse gastvrijheid. Restaurant Groeskamp staat voor pure gezelligheid en (h)eerlijk eten en daar mag jij nu kennis mee maken. Schuif aan en geniet van een 3- of 4-gangendiner met keuze uit verschillende gerechten. Wij wensen je alvast veel succes met kiezen!
3- of 4-gangendiner
Bij het 3-gangendiner kun je kiezen uit een soep óf voorgerecht, bij het 4-gangendiner geniet je van soep en een voorgerecht, twee voorgerechten is mogelijk tegen een meerprijs van €3
Soep
- Wildbuillon
krachtige wildbouillon met omeletstreepjes en verse tuinkruiden - Tomatensoep
gebonden tomatensoep met preiringetjes en soepvlees - Pompoensoepje
soepje van pompoen met herfstschuimpje
Voorgerecht
- Rode biet
dungesneden rode biet met walnoot, geitenkaas en balsamicostroop - Mosseltjes
gebakken mosseltjes met ui, prei en een vleugje knoflook - Vitello tonnato
kalfslende met tonijncreme, rucola, kappertjes en vers gemalen peper - Champignons uit de oven
champignons gevuld met een Mediterrane roomkaas - Visproeverij
proeverij van diverse vissoorten - Rundercarpaccio (+ €5)
rundercarpaccio met truffelmayonaise, rucola en oude kaas - Duo van hert en wildzwijn (+ €5)
huisgemaakte pulled wildzwijn met gerookte hertenham en zuurkool
Hoofdgerecht
Vis:
- Colin royal filet
gebakken Colin royal met mosterdsaus - Zalmfilet (+ €3)
gebakken zalmfilet met citroen koriander mayonaise
Vegetarisch:
- Vegetarische verrassing
gevarieerde vegetarische gerechtjes van de chef
Vlees:
- Achterhoekse jachtschotel
stoofgerecht van Achterhoeks, ree met rode kool en zoete aardappelpuree - Kippannetje
malse kipstukjes met wokgroenten en een zoet-pittige Oosterse sau - Varkenshaaspuntjes aan de spies
keuze tussen gebakken champignons, pepersaus en champignonroomsaus - Runderbavette steak (+ €3)
keuze tussen gebakken champignons, pepersaus en champignonroomsaus - Kalfssukade (+ €3)
botermalse kalfssukade gesmoord in bokbier, appelstroop en kruidkoek - Kalfsentrecôte Café de Paris(+ €5)
gebakken kalfsentrecôte met garnituur van spek, ui, paprika, champignons en kruidenboter - Eendenborstfilet (+ €7)
rosé gebakken eendenborstfilet met bramensaus - Ossenhaaspuntjes aan de spies (+ €8)
keuze tussen gebakken champignons, pepersaus en champignonroomsaus - Duo van hert (+ €8)
biefstukje en sukade van hert met rode wijnsaus
Dessert
- Chocolademousse
chocolademousse met rood fruit - Dame blanche
twee grote bollen vanille-roomijs met warme chocoladesaus en slagroom - Cheesecake
huisgemaakte speculaas-cheesecake met bolletje boerenjongensijs - Wafel
warme Brusselse wafel met bolletje cookie-crumble ijs - Trifle
trio van mascarponecrème, stoofperencompôte en stroopwafelstukjes - Kaasbordje (+ €5)
vier soorten kaas met chutney en kletsenbrood
Bovenstaand menu is een voorbeeldmenu en wisselt regelmatig op basis van dagverse ingrediënten en seizoensproducten