De Wels Eten & Drinken

Foto's

Beoordelingen

8.9
Uitstekend
344 beoordelingen
M.
Mevr. M. Mestrum
Zeker het geld dubbel en dwars waard! Heerlijk gegeten!
F.
Dhr. F. Leenders
Hele vriendelijke bediening, ik denk de eigenaar. Een lekker ouderwets bruin café met heerlijke muziek. Voorgerecht Carpaccio was echt heerlijk, het vispotje een beetje flauw, de schnitzel Wels was wel lekker, echter de gebakken groente was iets te zout. De frites waren lekker. Rode wijn en Erdinger Weissbier waren ook erg lekker. Al met al een leuke ambiance om deze Social Deal te nemen.
M.
Mevr. M. Sijtsema- Van Der Hulst
Zeer vriendelijke eigenaar. Carpaccio was heerlijk! Misschien een klein beetje sla/ tomaatje op bord met schnitzel. Maar is zeker een aanrader.

Locatie

De Wels Eten & Drinken
Abraham van Royenstraat 6, 2201 EN, Noordwijk
4km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Bij De Wels Eten & Drinken kun je van ‘s middags tot ‘s avonds laat binnenlopen. De perfecte plek in het hartje van Noordwijk aan Zee wanneer je zin hebt in een kop koffie met een krantje, een stuk huisgemaakte taart, een toplunch of gewoon een lekker diner.

Is het tijd voor de borrel? Dan ben je bij De Wels Eten & Drinken ook aan het goede adres voor een lekker glas bier of een mooi glas wijn. En voor wie geen zin heeft om zelf te koken serveren ze een kleine, maar verrukkelijke kaart met eerlijk eten.

Je bent van harte welkom bij De Wels Eten & Drinken!

Op zondag sluit de keuken van De Wels om 20.00 uur