Callao Cevichería Peruana by Jaime Pesaque

Arrangementen
Beschikbaarheid
Informatie
Foto's
Locatie
Restaurantinfo

Gastronomisch 3- of 4-gangendiner à la carte

9.3
Perfect • 133 beoordelingen
Callao Cevichería Peruana by Jaime Pesaque
Scheveningen (134km)
Verkocht: 1.166
€49,75
€37,25

Samenvatting

Beleef een culinaire avond uit met een gastronomisch 3- of 4-gangendiner met vrije keuze van de kaart bij Callao Cevichería Peruana, bereid door topchef Jaime Pesaque

Arrangementen

3-gangendiner

25% korting

Verkocht: 415

€49,75
€37,25

4-gangendiner

25% korting

Verkocht: 751

€59,75
€44,75

Beschikbaarheid

2
personen

Highlights

  • Multideal:
  • 3-gangendiner €37,25
  • 4-gangendiner €44,75
  • Zie hier de inhoud van de multideals
  • Geniet van overheerlijke culinaire gerechten bij Callao Cevichería Peruana
  • De gerechten worden bereid door topchef Jaime Pesaque, die ook eigenaar is van restaurant Mayta
  • Restaurant Mayta is één van de 50 beste restaurants ter wereld
  • Jij bent dus verzekerd van een heerlijk diner
  • Ontdek de kleuren, geuren en smaken van de Peruaanse keuken en waarom deze nu zo in opkomst is!
  • Kies bijvoorbeeld de gegrilde octopus, rijst met zeevruchten en sluit af met tres leches
  • Stijlvol restaurant met uitzicht op de jachthaven van Scheveningen
  • Zie hier de lovende recensies
  • Perfect voor een avond gezellig tafelen samen met familie of je geliefde
  • Ook geldig in het weekend!
  • Uiteraard wordt er rekening gehouden met vegetariërs en (di)eetwensen of allergieën, vermeld deze bij je reservering

Grote kleine letters

  • Reserveren:
  • reserveer met ten minste 2 vouchers (1 voucher is geldig voor 1 persoon)
  • Vragen over de deal? Bel: +31882050505 of WhatsApp met: +31882050505

Foto's

Locatie

Callao Cevichería Peruana by Jaime Pesaque
Doctor Lelykade 29, 2583 CL Scheveningen
134 km van De kust
4km van treinstation

Meer info

Beleef een gastronomische avond bij Callao Cevichería Peruana! Bij dit stijlvolle restaurant in de jachthaven van Scheveningen kun jij nu komen genieten van een culinair 3- of 4-gangendiner met vrije keuze van de kaart, bereid door topchef Jaime Pesaque. Ontdek de geuren en smaken van de Peruaanse keuken en proef bijvoorbeeld gegrilde octopus, rijst met zeevruchten en sluit af met tres leches. Perfect voor een onvergetelijke avond uit samen met familie of je geliefde!

3- of 4-gangendiner

Ceviche (alleen bij 4 gangen)

  • Callao
    corvina | tijgermelk | rode ui | koriander | limo-chili | geglaceerde zoete aardappel | reuzemaïs
  • Tiradito al natural
    corvina | olijfolie-tijgermelk | cherrytomaten | kappertjes | sjalot
  • Carretillero
    gamba's | octopus | gebakken calamari | rocoto-tijgermelk | zoete aardappel | maïs
  • Thai
    corvina | kokos- en currytijgermelk | pinda | Thaise chili | pofmaïs | bleekselderij
  • Tiradito apaltado
    corvina | avocado-tijgermelk | avocado | radijs | limo-chili
  • Ponja
    verse tonijn | gember | limo-chili | komkommer | avocado | ponzu | sesam
  • Trio de ceviches (+ €17,75)
    ceviche-proeverij | Callao | Ponja | Carretillero

Voorgerecht

  • Papa a la huancaina
    krieltjes | huancaina-saus | krokante garnaal | olijven | kwartelei
  • Causa escabechada
    tonijntataki | gele chili-aardappelpuree | avocado | escabeche-saus | olijven | rocoto-mayonaise
  • Gambas melcocha
    tijgergarnalen | gewokte groenten | avocado | baby-romaine
  • Anticucho pez mantequilla
    botervisspiesjes | wasabimayonaise | chimichurri | anticuchera-saus | ananassalsa
  • Pulpo a la brasa
    gegrilde octopus | komijnboter | maïs | kimchimayonaise
  • Ostras "Fines Claires No.2" (+ €6,75)
    half dozijn oesters | groene kruiden | tijgermelk | radijssalsa

Hoofdgerecht

  • Pollito a la brasa
    piepkuiken van het spit | verse friet | Peruaanse sauzen
  • Ceviche de pato
    eendenkonfijt | garnalen | warme cevichesaus | shisoblad
  • Arroz con mariscos
    rijst | creoolse marinade | octopus | mosselen | garnalen | parmezaan | zwarteknoflookmayonaise
  • Adobo de panceta
    langzaam gegaarde buikspek | zoete aardappelpuree | pickles
  • Chicharron nikkei
    zeebaars | Nikkei-saus | paksoi | gebakken rijst
  • Arroz norteno
    eendenborst | coquilles | rijst | koriander | babywortels | dressing | radijs-ui | salsa
  • Asado de tira al vino
    gestoofde shortrib | krieltjes | velderwtjes | wijnsaus | limo-chili
  • Pescado a lo macho
    gegrilde vangst van de dag | zeevruchtensaus | rijst
  • Lomo saltado
    gewokte ossenhaasstrips | ui | tomaat | gebakken ei | friet | gestoomde rijst

Nagerecht

  • Crema volteada
    flan | limoenzest
  • Tres leches
    sponstaart | room | gebakken zoete amandelen
  • Pie de limon
    limoentaart | yuzu | basilicum
  • Cocada
    kokostapioca | mangomaracuja | krokante kokos | limoenschuim
  • Torta de chocolate
    chocoladetaart | crumble | ganache | dulce de leche | fudge | coconibs

Beoordelingen

9.3
Perfect
133 beoordelingen
W.
Mevr. W. Elligens
J.
Dhr. J. Kerkhoven
J.
Mevr. J. Ligtenberg

Restaurantinfo

Callao Cevichería Peruana is een culinaire hotspot in de haven van Scheveningen. De prachtige gerechten zijn een ode aan de kleuren, geuren en smaken van de Peruaanse keuken en zullen al jouw zintuigen prikkelen.

Chefkok Jaime Pesaque volgde zijn opleiding aan de prestigieuze kookschool Le Cordon Bleu en ging daarna in de leer bij verschillende restaurants met een Michelinster. Terug in Peru perfectioneerde hij zijn eigen, unieke kookstijl en opende hij Mayta, een gastronomisch restaurant en bekroonde pisco-bar. Pesaque combineert hedendaagse culinaire technieken met verse lokale producten en authentieke kruiden. Op die manier transformeert hij gerechten in heerlijke culinaire creaties.

Beleef een gastronomische avond uit bij Callao Cevichería Peruana!

Restaurants in de buurt van Callao Cevichería Peruana by Jaime Pesaque