Genieten van een uitgebreide lunch of diner? Kom dan langs bij Annabelles in Eernegem en schuif aan voor een 2- of 3-gangenlunch of -diner à la carte. De ruime menukaart biedt voor ieder wat wils. Perfect voor een gezellige middag of avond met familie, vrienden of je partner. Smakelijk!
2- of 3-gangenlunch of -diner
Voorgerecht
- Carpaccio van rund
met zongedroogde tomaatjes, pijnboompitjes, parmezaan en rucola - Garnaalkroketjes
met een fris slaatje - Kaaskroketjes
met een fris slaatje - Gerookte zalm
artisanaal - Italiaanse ham
met hazelnoot, zongedroogde tomaat en rucola - Half dozijn scampi
room, look, diabolique of tuinkruidensaus - Soepje van de dag
huisbereid
HoofdgerechtVlaamse klassiekers:
- Vispannetje
van de chef - Koninginnehapje
versgebakken kuipje van bladerdeeg, rijkelijk gevuld - Stoofpotje
van varkensstoverij
Maaltijdsalades en snelle hap:
- Salade gemengd scampi
met appeltjes en pasta - Salade met Italiaanse ham
met half zongedroogde tomaat en pasta pesto - Salade met gerookte zalm
met verse gerookte zalm - Quinoasalade
vegetarisch - Salade met geitenkaas
overgoten met acaciahoning en nootjes (vega) - Spaghetti bolognaise
tomatensaus met gehakt - Spaghetti carbonara
huisbereid - Annabelles toast
Turks brood uit de oven met ham, kaas en een fris slaatje - Toast geitenkaas
naanbrood uit de oven met geitenkaas, spekjes, honing, appel en een fris slaatje - Toast zalm
Turks brood uit de oven met gerookte zalm, pesto, mozzarella en een fris slaatje - Wrap met kip
met guacamole, tomaat en limoen - Wrap met gerookte zalm
met kruidenkaas en komkommer
Visgerechten:
- Scampi (10 stuks)
room, look, diabolique of tuinkruidensaus - Gebakken zalmfilet (+ €3)
met gepofte kerstomaat en versgeklopte bearnaisesaus - Op vel gebakken kabeljauwhaasje (+ €4)
in de oven, kruidencrunch, puree - Sliptongetjes (+ €5)
in boerenboter gebakken
Vleesgerechten:
- Vleesbrochette (+ €4)
van Ierse kogelbiefstuk - Chateaubriand (+ €4)
van West-Vlaams witblauw - Ierse ribeye (+ €6)
op de plaat geschroeid - Côte a los (per 2 personen te bestellen, + €6 p.p.)
op de plaat geschroeid
Alle vlees- en visgerechten en Vlaamse klassiekers kunnen geserveerd worden met frietjes, puree, kroketjes, rijst, pasta of brood en een groentegarnituurNagerecht (enkel bij 3 gangen)- Duo van chocolademousse
met toetsen van framboos en meringue - Panna cotta
van passievrucht en rood fruit - Salade van vers fruit
met verschillende soorten fruit - Crème brûlée
huisbereid - Dame blanche
met saus van Callebaut-chocolade en slagroom - Coupe vanille
met vanille-ijs - Coupe brésilienne
met vanille-ijs en nootjes - Coupe sorbet
framboos, limoen en mango - Coupe sugar liberum
suikervrij