Restaurant 't Veerhuys

Restaurant 't Veerhuys

9.6
Perfect • 150 beoordelingen
Olst

Beschikbare deals

Ontvang een e-mail
Vul je e-mailadres in en ontvang een e-mail wanneer er een nieuwe deal is van Restaurant 't Veerhuys
Inschrijven

Foto's

Beoordelingen

9.6
Perfect
150 beoordelingen
C.
Mevr. C. Landzaat.
Ik heb al eerder een review geplaatst en ik denk er nog steeds het zelfde over!! Niet goed maar ZEER GOED!! Het enige kleine kritiekpuntje wat ik kan verzinnen is dat de keuze voor Social Deal nogal beperkt is. Verder niets dan lof voor eten en bediening!!!
T.
Dhr. T. Herik
Mooie entourage, prachtig uitzicht in zeer sfeervol restaurant. Gemoedelijke ontvangst, prima bediening en het eten was voortreffelijk. Kortom zeer aan te bevelen en wij gaan zeer zeker terug komen👌
I.
Mevr. I. Epema
We hebben heel lekker gegeten en vooral heel mooi gezeten, met het uitzicht op de weilanden en de rivier. We werden goed en snel geholpen.

Locatie

Restaurant 't Veerhuys
Veerweg 24, 8121 AA, Olst
0km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Lekker eten, dat is waar het om draait bij Restaurant 't Veerhuys. Met eerlijke en pure ingrediënten zorgt het enthousiaste team van dit restaurant ervoor dat jij de lekkerste gerechten voorgeschoteld krijgt.

Al eeuwenlang is 't Veerhuys dé plek waar mensen samenkomen. Vroeger deed het dienst als wachtpost voor de pont. Inmiddels is het omgetoverd tot restaurant, waar de gezelligheid en de sfeer van vroeger nog goed bewaard is gebleven.

Ontdek het zelf bij Restaurant 't Veerhuys!